El Quseir

El Quseir is een mooi plekje Egypte aan de Rode Zee waar rustzoekers , duikers en snorkelaars een heerlijke vakantie beleven. Wie naast een zonvakantie of een duikvakantie wilt genieten van cultuur voelt zich in El Quseir opperbest.

Zonvakantie El Quseir
De badplaats El Quseir is in opkomst. Her en der worden er resorts gebouwd voor een ongestoorde vakantie. Het huidige hotel aanbod is dan ook modern en luxe. U komt niks tekort in deze badplaats.


Het stadje El Quseir
El Quseir is een authentiek en idyllisch havenstadje met twee in het centrum gelegen forten die vroeger de kustlijn beschermden tegen piraten. Op vrijdag wordt het stadje overstroomt met bedoeïenen uit de woestijn en gebergtes die er hun inkopen op de markt komen doen. Ezels en kamelen in overvloed. Dit tezamen met het aangezicht van de markt en het pitoreske centrum van het stadje zorgt voor mooie plaatjes op uw camera.

Naast genieten van de zon kunt u vanuit El Quseir diverse bezienswaardigheden bezoeken. Er worden dagelijks ochten georganiseerd naar alle top attracties. Wat dacht u van een bezoek aan de pyramides van Gizeh?