Marsa Alam

Marsa Alam is één van de populairste badplaatsen van Egypte aan het worden. Prachtige resorts en luxe hotels zijn de afgelopen paar jaar herrezen langs de kustlijn. Er zijn diverse redenen waarom de populariteit van Marsa Alam is toegenomen. De redenen zijn de ligging relatief dicht bij Luxor, de schitterende ongeschonden stranden, het ontbreken van massatoerisme zoals in Hurghada en natuurlijk de fantastische onderwaterwereld. Bekijk snel de mogelijkheden.


De aantrekkingskracht van Marsa Alam
Duikers en avonturiers hebben Marsa Alam inmiddels ontdekt. De ongeschonden koraalriffen tonen een prachtige onderwaterwereld waar je niet links en rechts duikers om je heen ziet. De woestijn heeft vele mogelijkheden om een jeepsafari te houden of een kamelentocht. Het koninklijke Luxor ligt relatief niet ver weg van Marsa Alam. Kortom, alle mogelijkheden voor een heerlijke vakantie zijn aanwezig. Bekijk hieronder het aanbod aan vakanties Marsa Alam.

Vliegen op Marsa Alam
Transavia heeft inmiddels diverse vluchten op Marsa Alam. Dit in combinatie met het nabij gelegen Port Ghalid. Bekijk snel de mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in Marsa Alam Egypte.