Hurghada

Een vakantie Hurghada is nog altijd het populairst in Egypte. Zowel goedkope resorts als luxe hotels met het all inclusive concept zijn hier te vinden. Voor ieder wat wils dus.

Liefhebbers van een duikvakantie komen hier aan hun trekken. Duikers krijgen een schitterend koraal voorgeschoteld. Achter de kleurrijke vissen en de gouden stranden wacht de woestijn. Voor avontuurlijke jeepsafari’s en kamelentochten door het grillige, soms desolate landschap. Hurghada ligt temidden van Luxor en Cairo. Zo kunt u in Hurghada alle kanten op om de cultuurschatten van de farao’s te ontdekken.

Bijna iedereen kiest in Hurghada voor een vakantie aan het water. Om in ademloze bewondering de kleurenpracht van de koraalriffen met al haar bewoners en te ontspannen op de heerlijke stranden.

vakantie Hurghada
Wie zijn zinnen op een duikvakantie heeft gezet, kom in Hurghada niets tekort. U heeft een keuze uit meer dan honderd duikscholen. Ook voor overige watersport liefhebbers is er genoeg te beleven. Ga lekker snorkelen, huur een surfboard, ga jetskiƫn, vis op open water en maak een adembenemende tocht met een glasbodemboot.

Nijlcruise aanbiedingen